Retouren en ruilen

  • Vul binnen 14 dagen na ontvangst het herroepingsfomulier in dat je altijd via mail ontvangt bij de bestelling. Je kunt het formulier ook hier downloaden. Je mag het formulier binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling mailen naar: laura@lauwpauw.com.
  • Na afloop van de 14 dagen, heb je nog eens 14 dagen de tijd om je product in originele staat met verpakking terug te sturen naar LauwPauw in Breda. Na het aanmelden van je retour via email, ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging.
  • Schrijf het retouradres op de verpakking. Gebruik dit adres: Morsestraat 4B, 4816 CH Breda.
  • Breng je pakket naar een postkantoor bij jou in de buurt. De kosten voor de retourzending zijn voor jouw rekening.
  • Bij het afleveren op het postkantoor ontvang je een track-&-trace-code waarmee je je geretourneerde producten kunt volgen. Dit is ook je verzendbewijs. Zodra het pakket is ontvangen krijg je een bevestiging per mail.

Let op: na de 30 dagen bedenktermijn is het niet meer mogelijk om te retourneren. Je hebt na deze periode wel nog steeds recht op een deugdelijk product.

Meerdere producten retourneren?

Op het retourformulier kun je meerdere artikelen invullen. Heb je te weinig ruimte? Print het formulier dan twee keer uit en vul deze alle twee in.

Wat mag ik van LauwPauw verwachten?

Zodra ik jouw pakket hebben ontvangen, stuur ik je een bevestiging per mail. Vervolgens ga ik aan de slag met de door jou gewenste oplossing.

 


Levering

Als het product niet in orde is.

Als je product niet in orde is, laat me dit dan weten via laura@lauwpauw.com. Neem met daglicht duidelijke foto’s van het product, waarbij je goed kunt zien wat er mis is. Leg in de mail duidelijk uit wat er mis is en welke oplossing je wilt; je geld terug, korting of een nieuw product. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen.

Wil je een nieuw product ontvangen?

Is er iets anders mis gegaan en heb je niet het juiste product ontvangen? Stuur dan een mail naar laura@lauwpauw.com met in de mail uitleg wat je besteld hebt en wat je hebt ontvangen. Voeg ook een foto toe als het product gebreken vertoont.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen.

Mocht het product niet meer op voorraad zijn, dan storten we het aankoopbedrag terug op dezelfde rekening als waarmee je hebt betaald.

Sommige producten kun je niet retourneren, bekijk de uitzonderingen.

Uitzonderingen

Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet kunt terugsturen:

  • Producten waarvan de verzegeling is verbroken, welke vanwege hygiënische redenen was aangebracht;
  • Ingewisselde of ingevulde vouchers en tegoedbonnen;
  • Digitale producten waarbij je vooraf afstand hebt gedaan van je herroepingsrecht;
  • Producten die speciaal voor jou worden gemaakt.