Transformation

Aandacht voor wat er binnenin je leeft

Een Reis naar Innerlijke Rust en Verbinding

Dag in, dag uit worden we overspoeld door de hectiek van de wereld om ons heen. Ons leven wordt beheerst door constante prikkels en verplichtingen, en in dat proces verliezen we soms het contact met onszelf.

Deze collectie vertelt een verhaal van verstilling, acceptatie en het herstellen van die diepe verbinding met ons innerlijke zelf. Dit is een reis naar het loslaten van onze harde buitenkant en het omarmen van de zachtheid die helend voor ons is.

De sublieme schoonheid van onze kunstwerken in klein formaat nodigt je uit om even te vertragen, om de stilte te omarmen en de rust in jezelf te vinden. Deze kunstwerken passen gemakkelijk in elk interieur, zoals boven een dressoir of kast.

Je kunt ze zelfs combineren in een collage met werken van verschillende afmetingen, allemaal in hetzelfde thema of kleurenpalet. Als je wat inspiratie nodig hebt, bekijk dan mijn blog voor tips over het creëren van een prachtige galerijwand.

Inspiratie nodig? Lees dit blog voor tips voor het maken van een gallery wall.

Een intiem gevoel vastgelegd op doek

- ook beschikbaar als artprint

Het ontstaan van deze serie

Deze collectie kwam tot stand tijdens een periode van gedwongen rust, vanwege gezondheidsredenen. In deze tijd ervoer ik als het ware een transformatie, waarin ik leerde om simpelweg ‘te zijn’ in plaats van voortdurend ‘te doen’. Deze overgang was uitdagend, maar leidde tot de schetsen en schilderijen die je nu ziet.

Het kleine formaat nodigt je uit om dichterbij te komen, om even dat moment van verstilling te ervaren.

Giclée Artprints

De giclée artprints laten je de schoonheid van deze kunstwerken op een nieuwe manier ervaren en zijn beschikbaar in verschillende formaten.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.