Homecoming

 750,00 incl. btw

Dit schilderij is geïnspireerd door water. Het water verbindt alle continenten met elkaar. In contact met de zee, zijn we met een grotere natuurkracht verbonden.

We drijven mee met woeste, maar ook kalmere golven op weg naar de bestemming, die ons altijd weer terug bengen bij onszelf.

Homecoming is onderdeel van een grotere collectie van werken die een relatie hebben met de grootsheid en kracht van de oceaan. Het thema dat al deze schilderijen verbind is “Atlas of the Ocean”. Het werk geeft een gevoel van vrijheid en verbondenheid, en zoekt de verbinding met een grotere kracht.

Homecoming geeft elke kamer een kleurrijke uitstraling en een gevoel warmte. Droom weg bij het gevoel van de zomer en de frisse zee.

Dit werk is gemaakt met acryl op canvas.
Het heeft een afmeting van 80 x 100.

Verzending: in het bestelproces worden standaard verzendkosten berekend op basis van je bestemming. Ik zal de exacte kosten voor het verzenden berekenen en als er een mismatch is, stuur ik je een terugbetaling of factuur voor extra verzendkosten. Je betaalt nooit meer dan de werkelijke verzendkosten.

PICK UP: Natuurlijk kun je het schilderij ook altijd zelf komen ophalen in de studio in Breda, Nederland.

1 op voorraad

Categorieën: , ,

Beschrijving

Ophangen en verzorging:

  • Het werk is klaar om aan de muur op te hangen.
  • Als het oppervlak stoffig raakt, kun je het kunstwerk afvegen met en zachte stofvrije doek of een zachte borstel/kwast.
  • Vermijd bijtend materiaal, (papieren) handdoeken of vergelijkbare materialen die het oppervlak kunnen beschadigen.

Als je nog vragen hebt dan kun je me deze altijd stellen via mail: laura(at)lauwpauw.com

Als je interesse hebt om een gepersonaliseerd kunstwerk te laten maken, kijk dan hier voor meer informatie over hoe dit zijn werk gaat.

Andere suggesties…