Abstract Ocean – Acryl op papier ingelijst

Onder gedompeld in het water drijf ik mee. Ik word één met de stroom, ik verzet me niet. Ik ben stil in beweging.

Dit werk hoort bij een collectie van verschillende werken die een relatie hebben met de grootsheid en kracht van de oceaan. Het thema dat deze schilderijen verbind is “Atlas of the Ocean”.

Het werk geeft een gevoel van vrijheid en verbondenheid, en zoekt de verbinding met een grotere kracht.

De naam Atlas verwijst naar de Griekse mythologie waarbij Atlas de taak kreeg om te zorgen dat de aarde (Gaia) en de hemel (Uranus) elkaar niet konden bereiken. Deze werken zoeken de verbinding weer op.

Abstract Ocean is geschilderd op papier en wordt ingelijst bij je afgeleverd. Je kunt het dus direct aan de muur ophangen.

Verzending: in het bestelproces worden standaard verzendkosten berekend op basis van je bestemming. Ik zal de exacte kosten voor het verzenden berekenen en als er een mismatch is, stuur ik je een terugbetaling of factuur voor extra verzendkosten. Je betaalt nooit meer dan de werkelijke verzendkosten.

PICK UP: Natuurlijk kun je het schilderij altijd zelf komen ophalen in de studio in Breda, Nederland.

Uitverkocht

Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Ophangen en verzorging:

    • Het werk is klaar om aan de muur op te hangen.
    • Als het oppervlak stoffig raakt, kun je het kunstwerk afvegen met en zachte stofvrije doek of een zachte borstel/kwast.

Als je nog vragen hebt dan kun je me deze altijd stellen via mail: laura(at)lauwpauw.com

Als je interesse hebt om een gepersonaliseerd kunstwerk te laten maken, kijk dan hier voor meer informatie over hoe dit zijn werk gaat.

Andere suggesties…