Coral – klein schilderij, acryl op doek.

Sinds ik een paar jaar geleden voor het eerst mijn snorkel pakte en onder water dook op een tropisch eiland heeft de prachtige onderwaterwereld me niet meer losgelaten.

Dit werk heeft een relatie met de oceaan, het leven waarvan wij af en toe een glims mogen opvangen.

Het thema dat de schilderijen in deze collectie verbind is “Atlas of the Ocean”. Het werk geeft een gevoel van vrijheid en verbondenheid, en zoekt de verbinding met een grotere kracht. De naam Atlas verwijst naar de Griekse mythologie waarbij Atlas de taak kreeg om te zorgen dat de aarde (Gaia) en de hemel (Uranus) elkaar niet konden bereiken. Deze werken zoeken de verbinding weer op.

Dit werk is erg geschikt voor een knusse ruimte, denk bijvoorbeeld aan een hal, toilet of een in de buurt van een dressoir of kast. Ook komt dit werk goed tot zijn recht in een serie met andere werken of in een gallery wall.

Het kunstwerk is gemaakt op een houten frame van 13 cm x 18 cm. De zijkanten zijn 22 mm dik. Er is geen lijst nodig, de randen zijn ook netjes afgewerkt. Je kunt het werk direct ophangen als het bij je arriveert, het werk is voorzien van een haakje aan de achterzijde.

Verzending: in het bestelproces worden standaard verzendkosten berekend op basis van je bestemming. Ik zal de exacte kosten voor het verzenden berekenen en als er een mismatch is, stuur ik je een terugbetaling of factuur voor extra verzendkosten. Je betaalt nooit meer dan de werkelijke verzendkosten.

PICK UP: Natuurlijk kun je het schilderij altijd zelf komen ophalen in de studio in Breda, Nederland.

Uitverkocht

Categorieën: , , Tags: , , , ,

Beschrijving

Ophangen en verzorging:

  • Het werk is klaar om aan de muur op te hangen.
  • Als het oppervlak stoffig raakt, kun je het kunstwerk afvegen met en zachte stofvrije doek of een zachte borstel/kwast.
  • Vermijd bijtend materiaal, (papieren) handdoeken of vergelijkbare materialen die het oppervlak kunnen beschadigen.

Als je nog vragen hebt dan kun je me deze altijd stellen via mail: laura(at)lauwpauw.com

Als je interesse hebt om een gepersonaliseerd kunstwerk te laten maken, kijk dan hier voor meer informatie over hoe dit zijn werk gaat.