Hold Steady – acryl op papier ingelijst

In een turbulente tijd probeer je niet mee te drijven met de golf die je op dat moment van je sokken blaast. Je probeert de vaste grond te blijven voelen. Na de golf komt weer rust. Focus je op een punt op de horizon en sta stevig.

 

Dit werk troost me als het even zwaar is, na woelige tijden komt er altijd weer rust.

 

Dit werk is erg geschikt voor een knusse ruimte, denk bijvoorbeeld aan een hal, toilet of een in de buurt van een dressoir of kast. Hang het ergens op waar je er vaak naar kunt kijken en je herinnert dat na elke storm ook weer een moment van rust komt. Dit werk past ook goed tot zijn recht in een serie met andere werken of in een gallery wall.

Het kunstwerk is gemaakt op papier en ingelijst in en metalen lijst. Je kunt het werk direct ophangen als het bij je arriveert, het werk is voorzien van een haakje aan de achterzijde.

Verzending: in het bestelproces worden standaard verzendkosten berekend op basis van je bestemming. Ik zal de exacte kosten voor het verzenden berekenen en als er een mismatch is, stuur ik je een terugbetaling of factuur voor extra verzendkosten. Je betaalt nooit meer dan de werkelijke verzendkosten.

PICK UP: Natuurlijk kun je het schilderij altijd zelf komen ophalen in de studio in Breda, Nederland.

Uitverkocht

Categorieën: , , Tag: