Oceans II – klein kunstwerk, acryl op canvas

Een warme zomerdag. De zee ruist zachtjes. Het gevoel van tijdloosheid en het eindeloze nu.

Dit werk is onderdeel van een grotere collectie van werken die een relatie hebben met de grootsheid en levenskracht van de oceaan. Het thema dat al deze schilderijen verbind is “Atlas of the Ocean”. Het werk geeft een gevoel van vrijheid en verbondenheid, en zoekt de verbinding met een grotere kracht. De naam Atlas verwijst naar de Griekse mythologie waarbij Atlas de taak kreeg om te zorgen dat de aarde (Gaia) en de hemel (Uranus) elkaar niet konden bereiken. Deze werken zoeken de verbinding weer op.

Dit is een kleiner kunstwerk die het prima doet als onderdeel van een “gallery wall”, waarbij meerdere werken samen één geheel vormen. Maar dit werk kan ook prima op zichzelf staan. Denk hierbij aan een hal, toilet, een klein gezellig zithoekje of in de buurt van een dressoir of kast.

Oceans II is een origineel handgemaakt kunstwerk. Het werk is 18 cm x 24 cm. De zijkanten zijn 22 mm dik. Er is geen lijst nodig, de randen zijn ook netjes afgewerkt. Je kunt het werk direct ophangen als het bij je arriveert, het werk is voorzien van een haakje aan de achterzijde

Verzending: in het bestelproces worden standaard verzendkosten berekend op basis van je bestemming. Ik zal de exacte kosten voor het verzenden berekenen en als er een mismatch is, stuur ik je een terugbetaling of factuur voor extra verzendkosten. Je betaalt nooit meer dan de werkelijke verzendkosten.

PICK UP: Natuurlijk kun je het schilderij altijd zelf komen ophalen in de studio in Breda, Nederland.

Uitverkocht

Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Ophangen en verzorging:

  • Het werk is klaar om aan de muur op te hangen.
  • Als het oppervlak stoffig raakt, kun je het kunstwerk afvegen met en zachte stofvrije doek of een zachte borstel/kwast.
  • Vermijd bijtend materiaal, (papieren) handdoeken of vergelijkbare materialen die het oppervlak kunnen beschadigen.

Als je nog vragen hebt dan kun je me deze altijd stellen via mail: laura(at)lauwpauw.com

Als je interesse hebt om een gepersonaliseerd kunstwerk te laten maken, kijk dan hier voor meer informatie over hoe dit zijn werk gaat.