Vital Spark – Acryl op doek

 149,00 incl. btw

De schilderijen in de collectie Symbiose gaan over het ontstaan van leven op microscopisch niveau. Hoe de ene cel symbiotisch samenleeft in de ander en ze samen groeien en zich verder ontwikkelen.

Levenskracht versterkt elkaar en smelt samen, en creëert een magisch nieuwe realiteit.

Het DNA van deze (waargebeurde!) gebeurtenis is terug te vinden in het DNA van planten, dieren en zelfs in dat van ons mensen. Hierdoor zijn we allemaal op een magisch mooie manier met elkaar verbonden.

Vital Spark geeft elke kamer een kleurrijke uitstraling en een gevoel warmte. Het past perfect op een kinderkamer, in een zonnige hoek, op of boven een kast of dressoir of  als onderdeel van een gallery wall.

Dit werk is gemaakt met acryl op canvas.
Het heeft een afmeting van 20 x 20 cm.

Verzending: in het bestelproces worden standaard verzendkosten berekend op basis van je bestemming. Ik zal de exacte kosten voor het verzenden berekenen en als er een mismatch is, stuur ik je een terugbetaling of factuur voor extra verzendkosten. Je betaalt nooit meer dan de werkelijke verzendkosten.

PICK UP: Natuurlijk kun je het schilderij ook altijd zelf komen ophalen in de studio in Breda, Nederland.

1 op voorraad

Categorieën: , , ,

Beschrijving

Ophangen en verzorging:

  • Het werk is klaar om aan de muur op te hangen.
  • Als het oppervlak stoffig raakt, kun je het kunstwerk afvegen met en zachte stofvrije doek of een zachte borstel/kwast.
  • Vermijd bijtend materiaal, (papieren) handdoeken of vergelijkbare materialen die het oppervlak kunnen beschadigen.

Als je nog vragen hebt dan kun je me deze altijd stellen via mail: laura(at)lauwpauw.com

Als je interesse hebt om een gepersonaliseerd kunstwerk te laten maken, kijk dan hier voor meer informatie over hoe dit zijn werk gaat.