Zomer – Acryl op papier, ingelijst

Dit kunstwerk is onderdeel van een serie werken geïnspireerd op de zee. Tijdens het schilderen van dit werk droomde ik over een warme tropische zee, waarbij de golf een verlossende verkoeling komt brengen.

Dit werk hoort bij een collectie van verschillende werken die een relatie hebben met de grootsheid en kracht van de oceaan. Het thema dat deze schilderijen verbind is “Atlas of the Ocean”.

Het werk geeft een gevoel van vrijheid en verbondenheid, en zoekt de verbinding met een grotere kracht.

De naam Atlas verwijst naar de Griekse mythologie waarbij Atlas de taak kreeg om te zorgen dat de aarde (Gaia) en de hemel (Uranus) elkaar niet konden bereiken. Deze werken zoeken de verbinding weer op.

Zomer is geschilderd op papier en wordt ingelijst bij je afgeleverd. De afmetingen van dit werk zijn 12 cm bij 18 cm. Je kunt het direct aan de muur ophangen.

Verzending: in het bestelproces worden standaard verzendkosten berekend op basis van je bestemming. Ik zal de exacte kosten voor het verzenden berekenen en als er een mismatch is, stuur ik je een terugbetaling of factuur voor extra verzendkosten. Je betaalt nooit meer dan de werkelijke verzendkosten.

PICK UP: Natuurlijk kun je het schilderij altijd zelf komen ophalen in de studio in Breda, Nederland.

Uitverkocht

Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Ophangen en verzorging:

  • Het werk is klaar om aan de muur op te hangen.
  • Het werk is ingelijst met plexiglas

Als je nog vragen hebt dan kun je me deze altijd stellen via mail: laura(at)lauwpauw.com

Als je interesse hebt om een gepersonaliseerd kunstwerk te laten maken, kijk dan hier voor meer informatie over hoe dit zijn werk gaat.