In Between the Waves – resin op hout rond schilderij

 490,00 incl. btw

We drijven mee met woeste, maar ook kalmere golven op weg naar de bestemming, die ons altijd weer terug bengen bij onszelf.

Mijn werk is geinspireerd door het water. Alles wat je op zee kunt vinden, vind je ook in jouw eigen gevoel terug. Je bent altijd onderweg, drijft mee op zee, van hoge golven tot kalme baaien. Van ijsbergen tot diep op de zeebodem.

In Between the Waves is onderdeel van een grotere collectie van werken die een relatie hebben met de grootsheid en kracht van de oceaan. Het thema dat al deze schilderijen verbind is “Atlas of the Ocean”. Het werk geeft een gevoel van vrijheid en verbondenheid, en zoekt de verbinding met een grotere kracht.

De naam Atlas verwijst naar de Griekse mythologie waarbij Atlas de taak kreeg om te zorgen dat de aarde (Gaia) en de hemel (Uranus) elkaar niet konden bereiken. Deze werken zoeken de verbinding weer op.

In Between the Waves komt tot zijn recht op een wat kortere muur, bijvoorbeeld een wat kleinere kamer, hal of trapopgang, of samen met andere schilderijen in een gallerywall.

Dit werk is gemaakt op een houten ondergrond en opgebouwd in lagen met resin/epoxy. Dit geeft het werk erg veel diepte. Het witte schuim geeft door de transparantie van de lagen ook de onderliggende lagen weer. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect.

Het werk heeft een afmeting van 37 cm diameter

Verzending: in het bestelproces worden standaard verzendkosten berekend op basis van je bestemming. Ik zal de exacte kosten voor het verzenden berekenen en als er een mismatch is, stuur ik je een terugbetaling of factuur voor extra verzendkosten. Je betaalt nooit meer dan de werkelijke verzendkosten.

PICK UP: Natuurlijk kun je het schilderij ook altijd zelf komen ophalen in de studio in Breda, Nederland.

1 op voorraad

Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Ophangen en verzorging:

  • Het werk is klaar om aan de muur op te hangen.
  • Als het oppervlak stoffig raakt, kun je het kunstwerk afvegen met en zachte stofvrije doek of een zachte borstel/kwast.
  • Vermijd bijtend materiaal, (papieren) handdoeken of vergelijkbare materialen die het oppervlak kunnen beschadigen.

Als je nog vragen hebt dan kun je me deze altijd stellen via mail: laura(at)lauwpauw.com

Als je interesse hebt om een gepersonaliseerd kunstwerk te laten maken, kijk dan hier voor meer informatie over hoe dit zijn werk gaat.

Andere suggesties…