Mother – Resin op hout

Dit werk heeft de titel Mother gekregen. De oceaan staat voor verbinding, het verbindt alle continenten met elkaar. Het punt waar de aarde en het water elkaar raken is een moment van verbinding, een liefdevolle aanraking. Evenwicht. Onze moeder aarde, waar wij op mogen wonen, draagt ons, ze zorgt voor ons.

In de verschillende lagen epoxy kun je veel diepte waarnemen. Het heldere blauw in combinatie met het warme geel zorgt voor een warm-koud contrast, dat ook weer een link heeft met de balans tussen aarde en water.

Dit werk is onderdeel van een grotere collectie van werken die een relatie hebben met de grootsheid en kracht van de oceaan. Het thema dat al deze schilderijen verbind is “Atlas of the Ocean”. Het werk geeft een gevoel van vrijheid en verbondenheid, en zoekt de verbinding met een grotere kracht. De naam Atlas verwijst naar de Griekse mythologie waarbij Atlas de taak kreeg om te zorgen dat de aarde (Gaia) en de hemel (Uranus) elkaar niet konden bereiken. Deze werken zoeken de verbinding weer op.

Dit kleinere werk doet het prima als onderdeel een serie aan de muur, maar kan ook op zichzelf staan. Denk hierbij aan een hal, toilet, een gezellig hoekje of een in de buurt van een dressoir of kast.

Mother, Brother en Sister zijn originele handgemaakte kunstwerken. Elk werk is gemaakt op een houten ondergrond. Deze werken zijn gemaakt van resin/epoxy en is opgebouwd uit verschillende lagen resin, dit geeft het werk veel diepte.

  • Mother is 30 cm x 30 cm. Het houten paneel heeft een rand van 4 cm

Het werk is voorzien van een houten rand waardoor het meteen aan de muur kan worden opgehangen.

Verzending: in het bestelproces worden standaard verzendkosten berekend op basis van je bestemming. Ik zal de exacte kosten voor het verzenden berekenen en als er een mismatch is, stuur ik je een terugbetaling of factuur voor extra verzendkosten. Je betaalt nooit meer dan de werkelijke verzendkosten.

PICK UP: Natuurlijk kun je het schilderij altijd zelf komen ophalen in de studio in Breda, Nederland.

Uitverkocht

Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Ophangen en verzorging:

  • Het werk is klaar om aan de muur op te hangen.
  • Als het oppervlak stoffig raakt, kun je het kunstwerk afvegen met en zachte stofvrije doek of een zachte borstel/kwast.
  • Vermijd bijtend materiaal, (papieren) handdoeken of vergelijkbare materialen die het oppervlak kunnen beschadigen.

Als je nog vragen hebt dan kun je me deze altijd stellen via mail: laura(at)lauwpauw.com

Als je interesse hebt om een gepersonaliseerd kunstwerk te laten maken, kijk dan hier voor meer informatie over hoe dit zijn werk gaat.

Andere suggesties…