Origins – resin op paneel in lijst

Alles is verbonden met elkaar. Elk moment laat een indruk achter op een diepere laag. Een gedachte, gevoel of een idee heeft een oorsprong, maar werkt dan door op andere niveaus, het groeit en ontwikkelt zich.

Dit werk is onderdeel van een grotere collectie van werken die een relatie hebben met de grootsheid en levenskracht van de oceaan. Het thema dat al deze schilderijen verbind is “Atlas of the Ocean”. Het werk geeft een gevoel van vrijheid en verbondenheid, en zoekt de verbinding met een grotere kracht. De naam Atlas verwijst naar de Griekse mythologie waarbij Atlas de taak kreeg om te zorgen dat de aarde (Gaia) en de hemel (Uranus) elkaar niet konden bereiken. Deze werken zoeken de verbinding weer op.

Dit werk doet het prima als onderdeel een gallery wall aan de muur, maar kan ook op zichzelf staan. Denk hierbij aan een hal, toilet, een gezellig hoekje of een in de buurt van een dressoir of kast.

Dit werk is gemaakt op een clay-board paneel, daarna opgebouwd uit meerdere lagen inkt. Daarna afgewerkt met afwisselend tekeningen en transparante resin/epoxy. De tekeningen zweven op de resin en zijn opgebouwd op een manier waardoor er een 3D effect ontstaat.

  • Origins is 20 cm bij 20 cm. Het houten paneel is plat maar is zwevend ingelijst in een blank houten frame.

Het werk is open aan de achterzijde waardoor het meteen aan de muur kan worden opgehangen. Dit werk kan op meerdere manieren worden opgehangen, afhankelijk van je eigen smaak.

Verzending: in het bestelproces worden standaard verzendkosten berekend op basis van je bestemming. Ik zal de exacte kosten voor het verzenden berekenen en als er een mismatch is, stuur ik je een terugbetaling of factuur voor extra verzendkosten. Je betaalt nooit meer dan de werkelijke verzendkosten.

PICK UP: Natuurlijk kun je het schilderij altijd zelf komen ophalen in de studio in Breda, Nederland.

Uitverkocht

Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Ophangen en verzorging:

  • Het werk is klaar om aan de muur op te hangen, dus zet de boormachine maar alvast klaar!
  • Als het oppervlak stoffig raakt, kun je het kunstwerk afvegen met en zachte stofvrije doek of een zachte borstel/kwast, blazen werkt ook.
  • Vermijd bijtend materiaal, (papieren) handdoeken of vergelijkbare materialen die het oppervlak kunnen beschadigen.

Als je nog vragen hebt dan kun je me deze altijd stellen via mail: laura (at) lauwpauw.com

Als je interesse hebt om een gepersonaliseerd kunstwerk te laten maken, kijk dan hier voor meer informatie over hoe dit zijn werk gaat.