Sister – resin op hout

Dit fluid art oceaan kunstwerk trekt me altijd als een magneet naar zich toe. Ik stel me voor dat ik zweef boven de blauwe oceaan onder me, bewolking als hangen als sluiers om me heen, die overgaan in de schuimkoppen van de zee.

Dit werk is onderdeel van een grotere collectie van werken die een relatie hebben met de grootsheid en kracht van de oceaan. Het thema dat al deze schilderijen verbind is “Atlas of the Ocean”. Het werk geeft een gevoel van vrijheid en verbondenheid, en zoekt de verbinding met een grotere kracht. De naam Atlas verwijst naar de Griekse mythologie waarbij Atlas de taak kreeg om te zorgen dat de aarde (Gaia) en de hemel (Uranus) elkaar niet konden bereiken. Deze werken zoeken de verbinding weer op.

Dit kleinere werk doet het prima als onderdeel een serie van meerdere werken aan de muur, maar kan ook op zichzelf staan. Denk hierbij aan een hal, toilet, een gezellig hoekje of een in de buurt van een dressoir of kast.

Mother, Brother en Sister zijn originele handgemaakte kunstwerken. Elk werk is gemaakt op een houten ondergrond. Deze werken zijn gemaakt van resin/epoxy en is opgebouwd uit verschillende lagen resin, dit geeft het werk veel diepte.

  • Mother is 30 cm x 30 cm. Het houten paneel heeft een rand van 4 cm.
  • Brother, is 20 cm bij 20 cm. Het houten paneel heeft een rand van 4 cm.
  • Sister heeft een diameter van 25 cm. Het houten paneel heeft een dikte van 1 cm.

Het werk is voorzien van een haakje aan de achterzijde waardoor het meteen aan de muur kan worden opgehangen.

Verzending: in het bestelproces worden standaard verzendkosten berekend op basis van je bestemming. Ik zal de exacte kosten voor het verzenden berekenen en als er een mismatch is, stuur ik je een terugbetaling of factuur voor extra verzendkosten. Je betaalt nooit meer dan de werkelijke verzendkosten.

PICK UP: Natuurlijk kun je het schilderij altijd zelf komen ophalen in de studio in Breda, Nederland.

Uitverkocht

Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Zorgvuldig een fluid art oceaan kunstwerk kiezen waar je hart sneller van gaat kloppen, en dit werk perfect in je interieur passen is net zo belangrijk is als het zorgvuldig kiezen en selecteren van de materialen en kleuren voor het kunstwerk zelf. Elk kunstwerk is met liefde en aandacht gemaakt en in perfecte staat.

Professionele acrylverf, pigmenten en epoxy zorgen ervoor dat de lichtechtheid over lange tijd gegarandeerd is. Het kunstwerk is afgewerkt met een glanzende topcoat. Het werk is voorzien van een haakje aan de achterzijde waardoor het meteen aan de muur kan worden opgehangen.

Ik heb mijn best gedaan om het fluid art oceaan kunstwerk zo natuurgetrouw weer te geven zodat je goed beeld van het werk krijgt.

Ophangen en verzorging:
Het werk is klaar om meteen aan de muur op te hangen, dus zet de boormachine maar alvast klaar!
Het oppervlak kan stoffig raken. Neem het kunstwerk af met en zachte stofvrije doek of een zachte borstel/kwast. Blazen werkt ook. Vermijd bijtend materiaal, (papieren) handdoeken of vergelijkbare materialen die krassen kunnen veroorzaken op het oppervlak.

Als je nog vragen hebt dan kun je me ze altijd stellen.

Als je interesse hebt om een gepersonaliseerd fluid art kunstwerk te laten maken geinspireerd op de oceaan, kijk dan hier voor meer informatie over hoe dit zijn werk gaat.