Submerged – resin op hout drieluik

Dit werk vertelt het verhaal van kopje onder gaan, je overgeven aan de “flow” en toch altijd weer bovenkomen.

Sugmerged is onderdeel van een grotere collectie van werken die een relatie hebben met de grootsheid en kracht van de oceaan. Het thema dat al deze schilderijen verbind is “Atlas of the Ocean”. Het werk geeft een gevoel van vrijheid en verbondenheid, en zoekt de verbinding met een grotere kracht.

De naam Atlas verwijst naar de Griekse mythologie waarbij Atlas de taak kreeg om te zorgen dat de aarde (Gaia) en de hemel (Uranus) elkaar niet konden bereiken. Deze werken zoeken de verbinding weer op.

Submerged kan het best hangen op een wat langere muur waarbij er voldoende restruimte overblijft om het werk volledig tot zijn recht te laten komen. De drie panelen kunnen ook apart van elkaar  worden opgehangen.

Dit werk is gemaakt op een houten ondergrond en opgebouwd in lagen met resin/epoxy. Dit geeft het werk erg veel diepte. Het witte schuim geeft door de transparantie van de lagen ook de onderliggende lagen weer. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect.

Het werk heeft een afmeting van 100 x 100 (drie panelen samen)

Verzending: in het bestelproces worden standaard verzendkosten berekend op basis van je bestemming. Ik zal de exacte kosten voor het verzenden berekenen en als er een mismatch is, stuur ik je een terugbetaling of factuur voor extra verzendkosten. Je betaalt nooit meer dan de werkelijke verzendkosten.

PICK UP: Natuurlijk kun je het schilderij ook altijd zelf komen ophalen in de studio in Breda, Nederland.

Uitverkocht

Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Ophangen en verzorging:

  • Het werk is klaar om aan de muur op te hangen.
  • Als het oppervlak stoffig raakt, kun je het kunstwerk afvegen met en zachte stofvrije doek of een zachte borstel/kwast.
  • Vermijd bijtend materiaal, (papieren) handdoeken of vergelijkbare materialen die het oppervlak kunnen beschadigen.

Als je nog vragen hebt dan kun je me deze altijd stellen via mail: laura(at)lauwpauw.com

Als je interesse hebt om een gepersonaliseerd kunstwerk te laten maken, kijk dan hier voor meer informatie over hoe dit zijn werk gaat.

Andere suggesties…