Waters Edge – resin op hout

De branding, waar de zee het zand kust.

Dit werk is onderdeel van een grotere collectie van werken die een relatie hebben met de grootsheid en levenskracht van de oceaan. Het thema dat al deze schilderijen verbind is “Atlas of the Ocean”. Het werk geeft een gevoel van vrijheid en verbondenheid, en zoekt de verbinding met een grotere kracht. De naam Atlas verwijst naar de Griekse mythologie waarbij Atlas de taak kreeg om te zorgen dat de aarde (Gaia) en de hemel (Uranus) elkaar niet konden bereiken. Deze werken zoeken de verbinding weer op.

Dit werk doet het prima als onderdeel een serie van drie aan de muur, maar kan ook op zichzelf staan. Denk hierbij aan een hal, toilet, een gezellig hoekje of een in de buurt van een dressoir of kast.

Dit werk is gemaakt op een houten ondergrond, daarna opgebouwd uit meerdere lagen gekleurde en transparante resin/epoxy. In de resin is met wit ook het schuim van het water verwerkt op een manier waardoor er een 3D effect ontstaat.

  • Waters Edge is 20 cm bij 20 cm. Het houten paneel heeft een rand van 4 cm.

Het werk is open aan de achterzijde waardoor het meteen aan de muur kan worden opgehangen.

Verzending: in het bestelproces worden standaard verzendkosten berekend op basis van je bestemming. Ik zal de exacte kosten voor het verzenden berekenen en als er een mismatch is, stuur ik je een terugbetaling of factuur voor extra verzendkosten. Je betaalt nooit meer dan de werkelijke verzendkosten.

PICK UP: Natuurlijk kun je het schilderij altijd zelf komen ophalen in de studio in Breda, Nederland.

Uitverkocht

Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Ophangen en verzorging:

  • Het werk is klaar om aan de muur op te hangen, dus zet de boormachine maar alvast klaar!
  • Als het oppervlak stoffig raakt, kun je het kunstwerk afvegen met en zachte stofvrije doek of een zachte borstel/kwast, blazen werkt ook.
  • Vermijd bijtend materiaal, (papieren) handdoeken of vergelijkbare materialen die het oppervlak kunnen beschadigen.

Als je nog vragen hebt dan kun je me deze altijd stellen via mail: laura(at)lauwpauw.com

Als je interesse hebt om een gepersonaliseerd kunstwerk te laten maken, kijk dan hier voor meer informatie over hoe dit zijn werk gaat.