Shore, groot kunstwerk, acryl op doek

Dit schilderij voelt als een veilige haven, “Shore” hangt al een tijdje in mijn studio en hoewel ik niet veel rood gebruik in mijn werk, heeft het roze-rood van dit kunstwerk me echt aangetrokken. De warmte die je in dit schilderij kunt zien is perfect in balans met de koelere blauwe tonen in de top van het schilderij.

Dit is een groot kunstwerk dat echt je aandacht trekt en je kamer zal vullen met kleur.

“Shore” is een origineel handgemaakt kunstwerk. Het werk is gemaakt op een houten frame van 40 cm x 100 cm. De zijkanten zijn 22 mm dik. Er is geen lijst nodig, de randen zijn ook netjes afgewerkt. Je kunt het werk direct ophangen als het bij je arriveert.

Verzending: in het bestelproces worden standaard verzendkosten berekend op basis van je bestemming. Ik zal de exacte kosten voor het verzenden berekenen en als er een mismatch is, stuur ik je een terugbetaling of factuur voor extra verzendkosten. Je betaalt nooit meer dan de werkelijke verzendkosten.

PICK UP: Natuurlijk kun je het schilderij altijd zelf komen ophalen in de studio in Breda, Nederland.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Ophangen en verzorging:

  • Het werk is klaar om aan de muur op te hangen.
  • Als het oppervlak stoffig raakt, kun je het kunstwerk afvegen met en zachte stofvrije doek of een zachte borstel/kwast.
  • Vermijd bijtend materiaal, (papieren) handdoeken of vergelijkbare materialen die het oppervlak kunnen beschadigen.

Als je nog vragen hebt dan kun je me deze altijd stellen via mail: laura(at)lauwpauw.com

Als je interesse hebt om een gepersonaliseerd kunstwerk te laten maken, kijk dan hier voor meer informatie over hoe dit zijn werk gaat.