Hexagon waxinelichthouder

34.00 incl. btw

Ben je op zoek naar een leuk cadeau?

Of wil je wat sfeer creëren in je woonkamer?

Dan zijn deze waxinelichthouders precies wat je zoekt!

Categorieën: , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Een fijne samenwerking tussen Jessica Melis Handmade en LauwPauw resulteerde in deze sfeervolle waxinelichthouders. De vorm inspireerde ons om kleuren van de zee, ijs en bergtoppen er op aan te brengen. Door de glazuren elkaar te laten raken lopen ze in elkaar over, wat gave effecten geeft. Elke set is daardoor uniek.

Elke set bestaat uit een groot en een klein exemplaar. De grote is 11 cm hoog en heeft een diameter van 7 cm. De kleine is 8,5 cm hoog en heeft een diameter van 7 cm.

Uiteraard worden de theelicht houders goed verpakt verzonden én worden ze met waxinelichtjes geleverd.

Let op! Het product kan erg warm worden wanneer er een kaarsje in brandt. Houd er dus rekening mee dat je, vooral de bovenkant, niet aanraakt wanneer het kaarsje brandt. Laat het genoeg afkoelen alvorens het aan te raken. Zet het tevens niet op een oppervlak wat niet te warm mag worden, zoals een houten tafel of kast. Zet het op een leuke onderzetter of dienblad om beschadiging aan je meubilair te voorkomen. Tip: je kunt ook plakviltjes onder plakken.

Onderhoud: Je kunt de gekleurde bovenkant schoonmaken met een natte doek en schoonmaakmiddel. Gebruik geen schuurspons, dan kunnen er krassen op ontstaan. De ongeglazuurde delen zoals de onderkant kun je het best schoonmaken met een droge doek. Ongeglazuurd steengoed kan namelijk vuil opnemen omdat het geen beschermlaagje heeft.

Heb je ook de andere producten in de webshop al bekeken? Check ze hier.

Extra informatie

Afmetingen7 × 7 × 11 cm