Island Universe – groot kunstwerk, acryl op doek

295.00 incl. btw

Dit schilderij voelt alsof ik boven de wereld uit stijg, een overzicht heb over een tropisch paradijs. Tegelijkertijd kan ik lang kijken naar alle details die je ook in het schilderij kunt waarnemen. Dit werk is onderdeel van een grotere collectie van werken die een relatie hebben met de grootsheid en kracht van de oceaan.

Het thema dat al deze schilderijen verbind is “Atlas of the Ocean”. Het werk geeft een gevoel van vrijheid en verbondenheid, en zoekt de verbinding met een grotere kracht. De naam Atlas verwijst naar de Griekse mythologie waarbij Atlas de taak kreeg om te zorgen dat de aarde (Gaia) en de hemel (Uranus) elkaar niet konden bereiken. Deze werken zoeken de verbinding weer op.

Dit is een groot kunstwerk waar de blauwe kleur vanaf spat en je kamer zal vullen met een tropische sfeer.

“Island Universe” is een origineel handgemaakt kunstwerk. Het werk is gemaakt op een houten frame van 60 cm x 80 cm. De zijkanten zijn 22 mm dik. Er is geen lijst nodig, de randen zijn ook netjes afgewerkt. Je kunt het werk direct ophangen als het bij je arriveert.

Verzending: in het bestelproces worden standaard verzendkosten berekend op basis van je bestemming. Ik zal de exacte kosten voor het verzenden berekenen en als er een mismatch is, stuur ik je een terugbetaling of factuur voor extra verzendkosten. Je betaalt nooit meer dan de werkelijke verzendkosten.

PICK UP: Natuurlijk kun je het schilderij altijd zelf komen ophalen in de studio in Breda, Nederland.

1 op voorraad

Categorieën: , ,

Beschrijving

Ophangen en verzorging:

  • Het werk is klaar om aan de muur op te hangen.
  • Als het oppervlak stoffig raakt, kun je het kunstwerk afvegen met en zachte stofvrije doek of een zachte borstel/kwast.
  • Vermijd bijtend materiaal, (papieren) handdoeken of vergelijkbare materialen die het oppervlak kunnen beschadigen.

Als je nog vragen hebt dan kun je me deze altijd stellen via mail: laura(at)lauwpauw.com

Als je interesse hebt om een gepersonaliseerd kunstwerk te laten maken, kijk dan hier voor meer informatie over hoe dit zijn werk gaat.

Extra informatie

Afmetingen60 × 80 cm